Curs d’elaboració de sofrit pagès

By 15 January, 2020Uncategorized @ca

Dins del programa de festes de Corona, els departaments de Turisme i de Medi Rural i Marí del Consell d’Eivissa han organitzat un curs d’elaboració de sofrit pagès impartit per José Miguel Bonet i Miquel Bonet, del restaurant Es Ventall. Una oportunitat per descobrir els secrets de l’elaboració d’un plat emblemàtic de la nostra cuina, així com els seus ingredients originals: anyell, sobrassada, botifarró, patató vermell, poll i all.

El curs tindrà lloc el proper dilluns 20 de gener de 19 a 21 hores al Centre Social de Santa Agnès de Corona. Les places són limitades i cal inscripció prèvia que s’ha de fer online a través del següent formulari:

https://forms.gle/DYa4FGcvfJouJwNR8

http://www.conselldeivissa.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=16791&tipo=8&nivel=1400&layout=p_20_contenedor1.jsp&codResi=1&language=ca&codMenu=594&codMenuPN=527&codMenuSN=535