Taller d’herbes eivissenques i degustació de cafè caleta

07.04.2019

Lloc: Finca Can Fluxà (C/ del Ginebre, 8 – Ca na Negreta, Jesús)

El primer esdeveniment en l’àmbit d’aquestes jornades és un taller d’herbes eivissenques i degustació de cafè caleta, que se celebra el diumenge, 7 d’abril, a la Finca Can Fluxá.

Poden participar dos grups de 25 persones, amb registre previ en el correu ibizasabor@gmail.com o en el telèfon 626 904 728.Per a participar en aquest esdeveniment gratuït s’ofereix plaça amb autobús des dels multicines de Vila, amb sortida a les 10.15 hores i a les 12.15 hores.

IV Fòrum Professional de Gastronomia del Mediterrani

15.04.2019,  de 11 a 19 hores

Lloc: Hotel rural Casa Maca · Eivissa ciutat

El IV Fòrum de Gastronomia del Mediterrani, una cita amb repercussió mediàtica nacional, aquest any se celebra el dilluns 15 d’abril a l’hotel rural Casa Maca, situat als afores d’Eivissa capital i amb vistes a les muralles Patrimoni de la Humanitat. El cartell d’aquesta IV edició del Fòrum reuneix 10 estrelles Michelin. Accés lliure i aparcament gratuït. Més informació aquí.

 

II Taller de Cuina Tradicional d’Eivissa

20.04.2019, de 10.30 a 14,30 h

Lloc: Finca Can Musón (Santa Eulària)

El II Taller de Cuina Tradicional d’Eivissa tindrà dos plats de Setmana Santa com a protagonistes: El cuinat i el flaó.

Aquest taller gratuït se celebrarà des de les 10,30 a les 14 hores, per a un màxim de 25 persones en cada grup. Inclou trasllat amb autobús des dels multicines de Vila. Imprescindible reservar plaça en el correu ibizasabor@gmail.com o en el telèfon 626 90 47 28.