Visita al Celler Can Rich i tast

20.10.2018, de 11,30 a 13,30 h.

Lloc: Celler Can Rich (Camí de Sa Vorera, s/n – Sant Antoni)

Sortida en autobús a les 11.00 hores des de Multicines Eivissa i tornada a les 14.00 hores

Imprescindible reservar: ibizasabor@gmail.com o 626 904 728

Presentació del llibre “Història, cuina i records de Ca n’Alfredo 1934-2018”

22.10.2018,  20 h.

Lloc: Can Ventosa · Av. Ignasi Wallis, 26 · Eivissa

Visita al celler Ibizkus i tast

26.10.2018, de 18.30 a 20.00 h.

Lloc: Celler Ibizkus (Carretera Eivissa – Santa Eulària, km. 9,5)

Sortida en autobús a les 18.00 hores des de Multicines Eivissa i tornada a les 20.30 hores

Imprescindible reservar: ibizasabor@gmail.com o 626 904 728

III Fira de la Sal

26.10.2018-28.10.2018

Llocs: Parque Natural de Ses Salines · Sant Francesc · Sant Jordi

www.santjosep.net/fira-la-sal

IV Fira des Calamar

27.10.2018

Lloc: Sant Carles

www.peixnostrum.com/ferias

IV Taller práctic de Formació en Sala

29.10.2018, de 17 a 19,30 h.

Lloc: Restaurant Cas Costas · Carretera Sant Josep, km. 3

Ponents:

– Julia Pérez Lozano, periodista i directora del portal Gastroactitud
– Cristóbal Toledo, director general del Grup Nassau: “L’orgull d’ésser cambrer”
– Javier Zárate, manager de Heart: “Criteris de selecció de personal”
– Teresa Ferreira, autora de “El Manual del Cambrer”, guia de bones pràctiques: “Coneixements bàsics per ésser un/a cambrer/a d’èxit”
– Joan Marí Martínez, tècnic de l’Agrupació de l’Olivar d’Eivissa: Explicació pràctica d’un tast d’olis d’Eivissa en la taula
– Vicent Tur, maître del restaurant Can Berri Vell i professor de restauració del SOIB, amb la col·laboració dels cellers d’Eivissa: Tast i promoció diferenciada del vins de la terra

Imprescindible reservar: ibizasabor@gmail.com o 626 904 728

Ruta de l’oli d’Eivissa

03.11.2018, de 16 a 20 horas

Història i futur: Viatge en el temps des d’un trull antic fins a un trull modern

16.00 hores: XIII Festa de s’oli en es Trull de Can Pep de sa Plana

19.00 hores: Visita al trull de Sant Joan i tast d’olis d’Eivissa en col·laboració de l’Agrupació de l’Olivar d’Eivissa

Sortida en autobús a les 15.30 hores des de Multicines Eivissa i tornada a les 20.30 hores

Imprescindible reservar: ibizasabor@gmail.com o 626 904 728

Taller de rebosteria tradicional (panellets) per boixos i boixes

11.11.2018, de 11,30 a 13,30 h.

Lloc: Es Graner de Can Coves · Polígon Montecristo · Alcalde Torres Tur, 21

Hi participen:
– Esther Suárez, rebostera de l’obrador de Can Coves
– Xicu Planells, de l’obrador de Can Coves
– Marga Orell, xef del Taller de cuina s’Ametller

Aquest taller està adreçat a boixos i boixes entre 5 i 16 anys i l‘aforament és de 40 places i, per tant, s’acceptaran participants segons ordre de reserva.

Imprescindible reservar: ibizasabor@gmail.com o 626 904 728

I Concurs de Mels de les Illes Balears

24.11.2018

L’Associació d’Apicultors d’Eivissa convoca el I Concurs de Mels de les Illes Balears amb les següents categories: mel de primavera, mel de tardor i mel original

www.apicultorseivissa.com