III Taller de cuina tradicional (postres nadalenques)

02.11.2019

Lloc: Centre d’Interpretació de Can Planetes (Santa Eulària des Riu).

Horari: de 10.30 a 13.30 hores (25 places).

Amb la presència de Catalina Riera de ca n’Alfredo (salsa de Nadal), María Marí de can Serra y Antònia Torres de can Cova Camp (bescuit) i Maria Ribas de can Corda (torró pagès).

Taller gratüit. Imprescindible reservar plaça en el correu ibizasabor@gmail.com o en el telèfon 626 90 47 28.

III Festa de l’oli d’Eivissa

09.11.2019

Lloc: Trull de Sant Joan i Can Pep de sa Plana (Buscastell).

Horari: de 16 a 18 hores (55 places).

Visita al trull de Sant Joan: tast d’olis amb Mariano Tur (president de l’Agrupació de l’Olivar d’Eivissa) i Glenda Graziani (historiadora i arqueòloga). XIV Festa de s’oli en es trull de Can Pep de sa Plana. En col·laboració amb l’Agrupació de l’Olivar d’Eivissa.

Taller gratüit. Inclou trasllat amb autobús des dels multicines de Vila. Imprescindible reservar plaça en el correu ibizasabor@gmail.com o en el telèfon 626 90 47 28.

Safrà: l’or vermell d’Eivissa

17.11.2019

Lloc: Finca de Can Joan Fornet (Buscastell)

Horari: de 16.30 a 18 hores (55 places).

Visita de la finca de Can Joan Fornet on es recol·lecta safrà d’Eivissa i es cultiven hortalisses de temporada.

Taller gratüit. Inclou trasllat amb autobús des dels multicines de Vila. Imprescindible reservar plaça en el correu ibizasabor@gmail.com o en el telèfon 626 90 47 28.

La sobrassada d’Eivissa: una joia gastronòmica

23.11.2019

Lloc: Finca i fàbrica Es Cucó (Sant Agustí)

Horari: de 10 a 13.30 hores (20 places).

La sobrassada artesanal des Cucó, marca de garantia d’Eivissa: visita a la granja i, a continuació, elaboració, tast i degustació de sobrassada i botifarró.

Taller gratüit. Imprescindible reservar plaça en el correu ibizasabor@gmail.com o en el telèfon 626 90 47 28.

Taller artesanal de formatge de Ses Cabretes

06.12.2019

Lloc: Granja Ses Cabretes i fàbrica Polígono Can Bufí.

Horari: de 16.30 a 20 hores (15 places).

Visita a la granja i, a continuació, a la fàbrica per participar en l’elaboració del formatge.

Taller gratüit. Inclou trasllat amb autobús des dels multicines de Vila. Imprescindible reservar plaça en el correu ibizasabor@gmail.com o en el telèfon 626 90 47 28.