Els productes de temporada, protagonistes de l’estand d’Eivissa a ‘Madrid Fusión 2020’

By 10 January, 2020Uncategorized @ca

La XVIII edició del congrés internacional de gastronomia ‘Madrid Fusión’, obre les seves portes el proper dilluns 13 de gener, a IFEMA, on el Consell d’Eivissa comptarà amb un estand propi de 24 m2, el que suposa un augment de 15 metres respecte a edicions anteriors. A l’estand d’aquest any el protagonisme se cedirà als productes locals i de temporada, amb una mostra de productes emblemàtics d’Eivissa, com la Indicació Geogràfica Protegida ‘Herbes Eivissenques’, ‘Vi d’Eivissa’ i els productes acollits a la marca ‘Sabors d’Eivissa’ com les varietats tradicionals de cols i patates, alvocats, ametlles, pa xeixa, etc., i es repartiran fullets específics de la gastronomia eivissenca.

El dimecres 15 de gener, la xef eivissenca Carlota Bonder, ex concursant de Top Xef, elaborarà a l’estand un seguit de degustacions basades en la gastronomia eivissenca.

Prèviament, el dilluns 13 els restaurants Sa Nansa i Sushiya Aoyama de la mà de l’Ajuntament d’Eivissa, i el dimarts 14, de la mà de l’Ajuntament de Sant Antoni, els restaurants Es Ventall, Es Gerret i Es Tragón, recent Estrella Michelin, seran els encarregats d’elaborar les degustacions a l’estand.

L’estand i la participació a ‘Madrid Fusión 2020’ tenen un cost de 16.292 euros.