Taller magistral: Formació en Sala

24.04.2017 de 10 a 13.30 h.

LLOC: Atzaró
PRESENTA: Julia Pérez Lozano, periodista/directora www.gastroactitud.com
PARTICIPEN:
• Didier Fertilati, Quique Dacosta (3* Michelin): cap de sala
• Eli Iglesias, Mugaritz (2* Michelin): coordinadora de sala
• Urko Mugartegui, El Cenador de Amós (2* Michelin): director de sala
• Paco Patón, Hotel Urban (hotel 5*GL): cap de sala

Activitat gratuïta i oberta fins completar aforament.
Imprescindible reservar plaça:
ibizasabor@gmail.com · tel. 626 904 728

Taller magistral: Creativitat amb sobrassada

22.05.2017 de 10 a 13.30 h.

LLOC: Hotel Aguas de Ibiza
PRESENTA: Julia Pérez Lozano, periodista/directora www.gastroactitud.com
PARTICIPEN:
• Xesc Reina, Mestre xarcuter de Catalunya i Balears
• María José San Román, Monastrell (1* Michelin): xef
• Txaber Allué, www.elcocinerofiel.com: blogger
• Jongping Zhang “Julio”, Soy Kitchen: xef
• Albert Gómez, Butifarring: xef executiu

Activitat gratuïta i oberta fins completar aforament.
Imprescindible reservar plaça:
ibizasabor@gmail.com · tel. 626 904 728

Tast d’oli d’oliva verge extra d’Eivissa

27.05.2017 a les 11 h.

ORGANITZA: Agrupación del Olivar d’Eivissa
LLOC: Can Domo
PARTICIPEN:
• Lab. UNAPROLIVA (Jaén)
• Directora tècnica i cap de panel: Mariola Gómez Chica
• Analistes/tastadores:
Alejandra Mora Pérez, Juana Calzado Gutiérrez, Inmaculada Fernández Sanz, Leticia Castro Placer

Activitat gratuïta i oberta fins completar aforament.
Imprescindible reservar plaça:
olideivissa@hotmail.com