#IbizaSabor18: Història, tradició, cultura, creativitat i emoció

Ibiza Sabors a les xarxes

“Temps de Matances”

El Consell Insular d’Eivissa i Pimeef organitzen les Jornades Gastronòmiques de tardor #IbizaSabor #EivissaSabor, del 15 d’octubre al 2 de desembre, amb les tradicions vinculades a les matances, amb el seus productes i plats emblemàtics com a protagonistes. Entre les novetats de la vuitena edició, es celebra el “I Concurs de Mels de les Illes Balears”, en col·laboració amb l’Associació d’Apicultors d’Eivissa.

Es tracta d’un període en el qual els trulls de l’illa estan a ple rendiment i és moment de viure la festa d’una nova collita d’oli d’Eivissa a través d’un viatge d’un trull antic fins a un trull modern, en el transcurs del qual es mantenen vius el llegat cultural i les tradicions.

En col·laboració amb l’Agrupació de Defensa Vegetal i Sanitària de l’Olivar d’Eivissa (Oli d’E), per primera vegada, tots els restaurants que participen amb un menú oferiran un tast d’olis autòctons a taula, contribuint així a difondre la qualitat i el valor gastronòmic de les marques locals.

Tots aquests productes de temporada, juntament amb el peix i l’horta, ofereixen l’oportunitat de gaudir d’una tardor plena de sabors, amb la possibilitat de degustar plats tradicionals i també les versions més innovadores, sempre acompanyats del vins dels cellers de la terra i dels licors autòctons.

Al certamen gastronòmic de referència de l’illa d’Eivissa, no només es podran degustar menús a 25 euros i tapes a 7 euros, sinó que també es celebren diversos esdeveniments, de caràcter gratuït, que fan de la gastronomia d’Eivissa una gran festa on es comparteixen sabors, tradicions, cultura i emocions. Gaudiu la tardor a Eivissa: Coneixeu la història culinària de l’illa i assaboriu una destinació gastronòmica única.

#EivissaSabor18